Beskyt dig mod regnen nu –  Betal med ViaBill senere

betal med viabill                                                          

Når det regner, er det godt med en paraply, regntøj og poncho. Det er dog ikke altid muligt at foretage en investering på det hele på én gang. Heldigvis er der kommet en løsning på dette problem, som rigtig mange danskere benytter sig af, når de shopper online. Det hedder ViaBill, og det er faktisk ret smart. Ideen er, at du kan modtage dine varer nu og her, og så afdrager du simpelthen pengene til ViaBill over nogle måneder, ja faktisk helt op til 2 år.          

Del betalingen op i mindre bidder En god paraply kan godt koste omkring over 250,00 kr. og skal hele familien have en, så løber det hurtigt op. Skal I herudover også have en god regnponcho til alle, kan du godt ende i en pris af 1.500 – 2.000 kr. Hvis det gamle sæt paraplyer pludselig står af, er det ikke sikkert du lige har sparet op til en ny omgang. Der er ingen grund til at undvære, brug i stedet ViaBill.                                                                                                                                                                                                                                                                 

Med Viabill få du følgende forbedret betalingsløsning, som er både simpel og let gennemskuelig. Hvad betyder det for dig som kunde? Forbrugerene efterspørger i stigende grad en simpel og gennemskuelig betalings-løsning uden skjulte renter og gebyrer, hvor de kan shoppe nemt og trygt online igen og igen. ViaBills nye betalingsløsning er derfor gratis at benytte, uanset antal køb, og betyder:

Viabill køb nu betal senere                                                                                                                         

 

Småbeløb som 2.000 kr. til et par sæt paraplyer til både store og små, var førhen umulige at låne. Men med ViaBill er det faktisk en mulighed at låne små beløb, når du mangler varer på nettet. En paraply til 329 kr., kan du fx købe med ViaBill og herefter betale 33 kr. om måneden. Men hvordan virker ViaBill? Internetbutikkerne betaler for at kunne tilbyde ViaBill. Når du shopper med ViaBill, betaler ViaBill hele beløbet til butikken. Du afdrager efterfølgende til ViaBill, og på den måde vinder alle på det. ViaBill tjener på butikkerne.