Beskyt dig mod regnen nu – betal senere Betal med ViaBill

Beskyt dig mod regnen nu – betal senere

betal med viabill
Når det regner, er det godt med en paraply, regntøj og gummistøvler. Det er dog ikke altid muligt at foretage en investering på alle sådanne ting på én gang. Heldigvis er der kommet en løsning på dette problem, som rigtig mange danskere benytter sig af, når de shopper online. Det hedder ViaBill, og det er faktisk ret smart. Ideen er, at du kan modtage dine varer nu og her, og så afdrager du simpelthen pengene til ViaBill over nogle måneder, ja faktisk helt op til 2 år.

Del betalingen op i mindre bidder
En god paraply kan godt koste omkring over 200 kr og skal hele familien have en så løber det hurtigt op. Skal herudover også have en god regn poncho til alle, kan du godt ende i en pris af 1.500 – 2.000 kr. Hvis det gamle sæt pludselig står af, er det ikke sikkert du lige har sparet op til en ny omgang, og du må derfor undvære.

Småbeløb som 2.000 kr. til et et par sæt paraplyer i både store og små, var førhen umulige at låne. Men med ViaBill er det faktisk en låne små beløb, når du mangler varer på nettet. En paraply til 329 kr., kan du fx købe med ViaBill og herefter betale 33 kr. om måneden.

Men hvordan virker ViaBill?
Internetbutikkerne betaler for at kunne tilbyde ViaBill. Når du shopper med ViaBill, betaler ViaBill hele beløbet til butikken. Du afdrager efterfølgende til ViaBill, og på den måde vinder alle på det. ViaBill tjener på butikkerne