Køb her paraplyer med tryk – og få dit budskab frem

Det danske vejr er paraplyvejr. Vi har nu et rekordvådt efterår, og det ser foreløbigt ikke ud til at ville ændre sig. Udover landmænd som har brug for regn, er der få mennesker, der føler glæde når det siler ned. Men selv når vejret er trist, der er ingen lov der siger, at din paraply også skal være det.

Traditionelt har paraplyer været meget ensformige og ensfarvede. Paraplyer til mænd er stadig mest sorte eller grå. Paraply til kvinder fandtes i få, afdæmpede farver. Men sådan behøver det ikke være. Med den nyeste printteknologi er det lige så nemt at trykke på paraplyer, som det er med en hjemmeprinter. Og dette giver hidtil uanede muligheder for dig, for at få dit budskab frem på din helt personlige måde.

Velkommen til en hel ny og farverig paraplyverden.

Se her for vores sortiment af trykte paraplyer

Paraplyer med tryk skaber opmærksomhed

Emnet er så nyt, at mange endnu ikke har fået øjnene op for de mange muligheder, tryk på paraplyer åbner op for.

Udover sjove børneparaplyer med billeder, der endda kan fortælle små historier, er der et væld af andre anvendelsesmuligheder. Udendørs reklamer anses i dag som en af de mest effektive metoder. Ikke kun som salgsfremmende medier, men også for at skabe opmærksomhed og for at sprede information.

Udendørs reklamer når ud til mange mennesker på en gang, og over en bred vifte af målgrupper. En paraply kan meget godt bruges som en slags reklamesøjle. Den er næppe så effektiv som en kæmpe fladskærm med multimedie præsentationer. Men en paraply med et flot logo eller et budskab er ikke til at overse. Det er et udmærket blikfang, fordi det er noget nyt og usædvanligt. At en paraply også er en brugsgenstand som man tager med sig, tilføjer ekstra reklameværdi.

Broadcast din skoles eller forenings begivenhed.

En af de mange muligheder vi vil gøre opmærksom på, er til skoler, foreninger og klubber. Skal jeres skole holde byens bedste loppemarked? For få penge kan I få spredt budskabet med vores påtrykte paraplyer. Paraplyerne kan bagefter sælges på loppemarkedet og kan måske endda give overskud. Vi kan trykke paraplyerne lige som I ønsker det. Der er ingen begrænsninger mht. farver, former, fonts etc.

Idrætsforeninger kan bruge vores paraplyer til at reklamere for deres arrangementer; Turneringer, mesterskaber, offentlige events, et cykelløb eller en halvmaraton, vores paraplyer klarer det hele.

Send en paraplyer med tryk som invitation

Også til firma- eller endda private events, er vores paraplyer med tryk velegnede. Hvis du fx holder et udendørs event, et bryllup, jubilæum eller en rund fødselsdag, slip kreativiteten løs. Vi kan trykke dine invitationer på vores paraplyer. Det er en hel ny og original måde. Du uddeler simpelthen paraplyerne som invitation. Der er altid en god chance for at de også vil komme i brug. Bemærk at minimum antallet starter ved blot 10 stk. Tryk på mindre kan ikke svare sig for dig som kunde, da opstarten på tryk jobbet er det dyreste. Jo flere paraplyer du køber med logo på jo billigere bliver trykket.

En kanon reklamegave, endda med praktisk brugsværdi

Reklamegaver er klassikere. En hvilken som helst virksomhed, der holder af sig selv, må have reklamegaver. Men mange reklamegaver er billige ting som folk i forvejen er mættet med. Nøgleringe og –bånd, kuglepenne, badges, etc. er de gamle travere. Men det er netop også ulempen med dem.

En paraply med dit firmalogo er en reklamegave i særklasse. Den har ikke kun en langt højere reklameværdi for din virksomhed men også en ægte brugsværdi for kunden. Paraplyer med tryk koster naturligvis mere end en firma-kuglepen.

Perfekt til museer, dyreparker, strandbutikker

Alle disse institutioner har i dag en shop. Og her er vores paraplyer med tryk helt perfekte. Paraplyer med tryk med institutionens logo spreder information over et stort område. Besøgende til fx dyreparker kommer tit langvejsfra. Når de tager en trykt paraply med hjem, spreder de også information.

Sådan fungerer det med paraplyer med tryk.
Vi har stor erfaring med tryk på paraplyer. I kan stort set vælge frit i hele vores paraply sortiment, der er meget få af vores paraplyer der ikke egner sig til logo / tryk. Store, mellem, små, det gør for os ingen forskel. I kan selv bestemme hvor mange skærme der skal trykkes på. Normalt er tryk på en, to eller 4 skærme. Men vi kan også trykke på dem alle, hvis dette ønskes, bortset fra feltet med stroppen

Der er ingen begrænsninger for, hvilke farver vi kan trykke med. I skal naturligvis være opmærksomme på paraplyens grundfarve mht. kontrasten. Logoer, billeder eller budskaber, alt kan trykkes. Vi har kun brug for originalen i digitalt format. Det skal være en vektor fil eller en PDF fil i høj opløsning. Så klarer vi resten.