Køb her billigt engangsregnslag fra 6,99 kr pr stk.

Der er mere efterspørgsel på værnemidler og beskyttelse mod spredning af bakterier eller virus mellem folk. Det fylder meget i det offentlig gadebillede og endnu mere i sundhedssektoren og hos de mange behandlere, der hver dag har fysisk kontakt med en lang række patienter. Netop behandlere som fodterapeuter, negleteknikere og dermatologer tilbringer mange timer hver eneste dag i meget tæt kontakt med deres patienter. Derfor er risikoen for smittespredning og hygiejneudfordringer ekstra stor her og der skal gerne tages alle forbehold. Det er vigtigt, at man bruger de rigtige værnemidler, som er godkendt af sundhedsstyrelsen og sørger for at overholde de regler, der kommer herfra. Ud over den beskyttelse, kan det dog også være rart med et ekstra lag, der er både praktisk og billigt med fx et engangs regnslag.

engangsregnslag

Beskyttelse for kitlerne med engangs regnslag
Rigtig mange klinikker og behandlingssteder i dag har flotte kitler eller uniformer, der er med til at skabe en professionel og eksklusiv stemning. Kitlerne er med til at beskytte tøjet indenunder, men har også en helt praktisk og hygiejnisk fordel.

I en tid, hvor vi skal passe ekstra godt på hinanden og der bliver flere og flere regler om værnemidler og beskyttelse mod overførsel af bakterier og virus mellem folk, kan man aldrig være forsigtig nok. Et engangsregnslag kan være med til at give en ekstra beskyttelse over kittel eller uniform, som ekstra tilføjelse til det værnemiddel, der anbefales. Det kan hurtigt skiftes mellem patienter og sammen med visir, handsker, maske mm, kan det være et effektivt middel mod dråber fra host eller nys.

Det er en billig løsning, der kan bruges sammen med godkendte alternativer og i tilfælde hvor man i en klinik ønsker at tage ekstra forbehold.

Køb her et engangsregnslag – Husk at beskytte dig korrekt!

I en situation som den vi står i nu, er det af yderste vigtighed, at vi ikke bare sørger for at passe på hinanden ved at bruge værnemidler, det er også vigtigt, at vi gør det korrekt. Netop af den grund er de klassiske, billige regnslag et godt supplement. De er både billige, lette at på- og afføre sig og skaber et effektiv ekstra beskyttende lag mellem mennesker, der er nødt til at være tæt på hinanden for at en behandling kan udføres.

beskyttelse dragt

Det vigtigste er, at regnslaget skiftes mellem alle behandlinger, ligesom det er tilfældet med al anden beskyttelse. Det skal fjernes på den rigtige måde og skal anbringes i dertil rettede affaldsbeholdere uden at komme i kontakt med andet på vejen.

At vi skal passe på hinanden i disse tider, er næppe en overraskelse for nogen, men hvordan det gøres bedst, kan være svært at regne ud. Derfor kan et ekstra engangsregnslag over kitlen give en sikkerhed, for både dig og dine patienter på en smart og billig måde. Det tynde, transparente regnslag giver ekstra beskyttelse mod nys og host, så der kommer endnu en barriere og derved nedsætter risikoen for smittespredning yderligere.

Et billigt regnslag kan holde dråber væk fra din krop og tøj
Ud over at være et effektivt værn over din kittel eller lignende, så er engangsregnslag også en rigtig billig løsning, når der skal skiftes mellem hver eneste patient, for at overholde sundhedsstyrelsens retningslinjer. Som privat kan det være voldsomt at skulle købe 500 eller 1000 styk, men som behandler med flere patienter hver dag, kan det være en kæmpe fordel, der kan spare dig op mod 1 kr pr slag.

Du kan finde slag til priser, der ligger omkring:

  • 80 kr for 10 stk, eller 8 kr stykket
  • 770 kroner for 100 stk, eller 7,7 kr stykket
  • 1872 kr for 250 stk, eller 7,49 kr stykket
  • 3645 kr for 500 stk, eller 7,29 kr stykket
  • 6999 kr for 1000 stk, eller 6,99 kr stykket

Det kan med andre ord sagtens betale sig at investere i en større sending – og de skal nok blive brugt.  Tænker du på, om de kommer til at stå og fylde på lageret, så er det værd at notere, at de små, lette slag, til trods for, at de er pakket individuelt, ikke fylder ret meget. De er både lette og små, så det er ikke opbevaringen, der skal holde dig tilbage. Samtidig kommer de pakket i små, individuelle poser, der gør det let at snuppe en, når der er brug for det.

Beskyttelse mod dråber køb her et engangsregnslag

Når du køber denne form for engangsregnslag er de fremstillet af 100% plastik, der gør den hel vandtæt og derved en optimal beskyttelse mod netop dråber fra nys og host. Slagene er onesize, så du behøver ikke at tage stilling til, at der skal bestilles flere slags hjem for at kunne dække alle.

Det gennemsigtige plastik gør det desuden muligt at bære klinikken eller behandlingsstedets egne kitler under og stadig have den fuldt synlige. Hvert enkelt regnslag er individuelt indpakket og er derfor ikke bare praktisk at bruge i forbindelse med behandlinger, det er også både smart og let at have med i tasken, når du er på farten.

Selve ponchoen er stor nok til at dække effektivt af og den løse form betyder, at den ikke har indflydelse på bevægelsesfriheden. Det betyder, at du let kan tilføje den som ekstra beskyttelse ud over kittel eller uniform, uden at den kommer til at gøre dit arbejde mere udfordrende eller begrænse dig.

På samme måde er den lette og løse form også praktisk, når det skal gå hurtigt. Den trækkes ganske simpelt over hovedet og så er du klar. Materialet er let og tyndt samtidig med at det er så blødt, at det ikke afgiver nogen generende lyde, når du bevæger dig.

I klinikker, hvor der arbejdes med væsker i form af ansigtsprodukter eller vand, kan det desuden være en rent praktisk løsning, der forhindrer unødige pletter og spild på kitler eller uniformer. Det er en smart og billig løsning til dem, der ønsker at tage ekstra forbehold, men kan ikke stå i stedet for de godkendte værnemidler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *