Transparent og petrol farve paraply vil være med til at løfte dit look

Køre du et bestem look eller arbejder du på at finde det frem. At finde sit rigtige og unikke look er utrolig svært, da man nemt kan komme til at afveje fra sin stil. Det kræver man kender sig selv og sin stil rigtig godt, og ved hvordan man skal arbejde med den i forhold til moden. Men en ting moden igennem tiden ikke har haft fokus på og som de fleste sikkert også har glemt, er den praktiske del i outfittet. Man kan se nok så smart og godt ud, men hvis vejr forholdet påvirker det negativt, så falder det til jorden.

Transparent og petrol farve paraply

Derfor skal vi i denne sæson lægge fokus på, at vores outfit kan holde til vejr forholdene. Den næste sæson er efteråret og det indebære en masse blæst og regn. Men med de nye smarte transparent og petrol farvede paraplyer, så er der ingen chance for at looket bliver ødelagt. Da paraplyerne er transparent og petrol gør, at man kan se igennem dem, hvilket er rigtigt smart. Det gør at dit look ikke bliver ned tonet af en kedelig og grim paraply, men derimod stråler igennem.

Transparent og petrol farve paraply vil være med til at løfte dit look

Ikke nok med at de nye smarte transparent og petrols farvede paraplyer gør, at dit outfit beholder sin karakter, så er paraplyerne også fremstillet i flere forskellige modeller. Det betyder, at du kan få den som passer perfekt til dig. Vi kender alle sammen den almindelige kedelige model, som ikke rigtig tager regnen fra siden, når blæsten sætter ind, hvilket det gør hele efteråret. Nej så ender man alligevel med en halv våd side, hvilket er super træls.

Men den nye model inden for transparent og petrols farvede paraplyer er designet på en helt anden måde. Den transparent og petrol farve paraply er smallere henover hovedet, men så går den længere end i siderne. Det betyder, at regner ikke kan ramme dig ind i hovedet fra siden. Dertil er også smartere, hvis man bor i byen, da den er smallere, så folk kan nemmere komme forbi en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *