Køb ny golfparaply billigt i petrol farve til ude livet

Paraplyer er noget, som mange af os tager for givet. Paraplyer er ligesom bare noget, som vi altid har en stående af i hjemmet, i garderoben på arbejdspladsen eller ved indgangsdørene til vores studie. Men en god paraply bør man ikke tage for givet. For den paraply som din kollega, din veninde eller din roommate har efterladt, er med garanti ikke særlig god – for så ville den ikke være blevet efterladt. En god paraply er dyrebar i det danske vejr, og den er derfor noget, som man holder godt fast i, når man først har den. Vi har alle sammen prøvet hvor frustrerende det er, når paraplyen skifter midt i et stormende regnvejr. Stiverne ekser og bøjer sig bagover, paraplyens dug river sig løs, og ens stakkels hoved og overkrop er eksponeret for vind og vejr. Så kan man stå og kæmpe med at få bøjet paraplyen på plads – ofte uden noget særligt held. Og så kan man gå hjem og smide paraplyen ud, lige så våd og kold som hvis man slet ikke havde taget paraplyen med sig i første omgang. Men det er det nu ikke længere grund til med denne blå paraply vi kalder NicholasLuksus golf paraply

Køb ny golfparaply billigt paraplyen som aldrig svigter

Denne paraply er simpelthen i en kategori for sig selv. Dette skyldes ikke kun det lækre design, men også den avancerede teknik, som ligger bag produktionen af den. Båd stivere, eller ribben, og skaft er lavet i fiberglas. Dette har den fordel, at skelettet således både er enormt stærkt og enormt let. Selvom paraplyen er slidstærk, behøver du altså ikke at kæmpe med krampe i armen, når du har gået med den længe. Samtidig er den vindafvisende skærm yderst fleksibel, hvilket minimerer risikoen for at paraplyen bliver ødelagt når vinden virkelig rusker i den. Denne AC golf umbrella har en imponerende diameter på 133 centimeter, når den er slået ud. Til gengæld fylder den ikke meget i sammenpakket tilstand, idet længden på skaftet kun er 102 centimeter. Håndtaget er produceret i et behageligt plastikmateriale, som gør paraplyen let at holde om, også når den er våd efter eksponering til regn. Alle disse egenskaber i kombination er med til at bevirke, at dette er en paraply som er alle andre lignende produkter på markedet ganske overlegen. Og derfor er den værd at investere i.

En golfparaply billigt som du ikke fortryder

Denne type af paraply koster 279 kroner. Det er mere end nogen paraplyer, og færre end andre. Men set i forhold til kvaliteten på denne paraply, så er prisen mere end rimelig. For her får du en paraply, som kan holde i mange år. Således risikerer du ikke, at paraplyen går i stykker, hver gang du bevæger dig uden for en dør med den. Ønsker du at spare fragt så køb en ny paraply her vi giver gratis fragt frem til posthus eller GLS pakkeshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *