Laksefarve paraply til tasken stor skærm lille vægt

Regnvejrsdage kan være utrolig hyggelige, dog kun hvis man ikke skal træde udenfor en dør. Hvis man derimod har store planer for dagen, der involverer, at man skal befinde sig udendørs, vil man finde det utrolig irriterende. Dog er der heldigvis muligheder for, at man kan redde sig selv lidt ved at medbringe en god laksefarve paraply.
Denne paraply i laksefarve er perfekt til at gøre regnvejrsdag bedre. Først og fremmest kan den med sine 96 cm i diameter sørge for, at man holder sig tør, men den friske farve vil samtidig også gøre, at man ikke bliver alt for deprimeret af det kedelige regnvejr. Derudover kan man også være sikker på, at man altid kan genkende sin paraply, hvis man er i et selskab.

kompakt laksefarvet taskeparaply

Laksefarve paraply praktisk og flot taskeparaply

Paraplyen har en vægt på 358 gram, og har næsten en diameter på en meter, hvilket virkelig gør den praktisk, når man skal transportere den rundt. Paraplyen har et lille hylster, hvor den kan puttes i, når den ikke er i brug. Dette hylster har to fordel. Først og fremmest gør hylsteret, at man kan putte paraplyen direkte i taske, når den har været i brug. Derudover er hylsteret med til at presse laksefarve paraply sammen, så den bliver den perfekte størrelse til håndtasken. Det er altså en lommeparaply, som er perfekt at have med, hvis man skal ud i usikkert vejr.
En laksefarvet paraply af god kvalitet.

Det er selvfølgelig vigtigt, at man bryder sig om paraplyens udseende, hvilket særligt er gældende, hvis det er en paraply, man skal bruge ofte. Dog er det selvfølgelig endnu vigtigere, at paraplyen er af god kvalitet. Paraplyen har et håndtag af et lækkert gummimateriale, der gør den behagelige at bære rundt på, også selvom det er en hel dag.
Den laksefarve paraply koster 169 kr., hvilket er den perfekte pris, når man tager den gratis fragt på varer over 150 kr. med GLS i betragtning.

Laksefarve paraply køber du billigt her kun 169 kr 0 Kr i fragt

Den laksefarvede paraply – fast inventar i håndtasken
Der er god grund til, at man altid skal have en laksefarve paraply med i tasken. Dette gælder særligt i Danmark, hvor vejret er præget af nedbør. Derfor er det nærmest et must, at man altid har en paraply i tasken. Denne paraply er af god kvalitet, og kan derfor holde i mange år, men har samtidig også den perfekte størrelse, så man ikke oplever den som en belastning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *