Paraplyer til ophæng – en eventyrlig løsning

Paraplyer til ophæng – en eventyrlig løsning Mangler du inspiration til pynt i butikken eller gadefesten, så læs med her. Hos Paraplybutik.dk tilbyder vi et stort og farverigt udvalg af flotte kvalitets paraplyer til favorable priser. Hvis du skal skabe et eventyrlandskab eller måske en memorabel dekoration til en speciel anledning, så kan det være løsningen for dig. Med ganske få midler kan du forvandle ethvert rum til en eventyrlig oplevelse for din kunder, ansatte eller besøgende. Paraplyer til ophæng leder let tankerne hen på barndommens mest populære fortællinger om Ole Lukøje og Peter Pan.

Velkommen til Vejle Midtpunkt – hvor det aldrig regner om sommeren Er du løbet tør for ideer til at skabe den helt specielle oplevelse du gerne vil for dine kunder eller besøgende? Så kan du let komme din pynteblokade til livs med vores skønne paraplyer til ophæng. Skal der skabes en intim og hyggelig stemning i et stort lokale, kan det være en stor opgave, men henter du inspiration fra steder som Vejle Midtpunkt, kan du let se, hvordan de skønne paraplyer til ophæng kan bruges til at skabe farve og hygge.

Hver april måned bliver forårets endelige ankomst anmeldt med et rent farveorgie i bydelens hovedgade, hvor hundredvis af skønne farverige paraplyer hænges op over gaden. Det har været med til at sætte Vejle Midtpunkt på landkortet og endda givet det sit eget frimærke med paraplyen som symbol. Ønsker du at gøre Vejle Midtpunkt kunsten efter og bruge paraplyer til ophæng, så se på vores store og farverige udvalg.

Tivoli frihedenTivoli paraply himmel

Paraplybutik leverede de smukke paraplyer til Tivoli frihedens blomster festival 2020. Se dem her.

Inviter eventyret indenfor paraplyer til ophæng her

Med de flotte farver og skønne træhåndtag kan man ikke lade være med at komme til at tænke på lille Ole Lukøje i form som Jesper Fårekylling, der daler ned fra himlen, hængende fra håndtaget på sin paraply. Eller drengene fra Peter Pan, der flyver gennem luften.

De hængene paraplyer vil altså for de fleste lede tankerne hen på eventyr og flyvende helte. Med paraplyer til ophæng fra Paraplybutik.dk kan du selv skabe den stemning der, hvor du ønsker. Brug paraplyerne i loftet med håndtaget nedad for at skabe den kendte følelse af at ville gribe fat og lade sig bære med opad. Vender du derimod paraplyerne med håndtaget opad kan du skabe et landskab, der minder om Alice i Eventyrland med de mange forskellige farver. Alt i alt kan du let bruge de skønne paraplyer til ophæng når du ønsker at invitere eventyret indenfor og skabe en helt speciel og nostalgisk stemning. Når paraplyerne hænger vil der automatisk dannes et mere flimrende og eventyrligt lys i rummet samtidig med at loftet kommer tættere på, så der bliver en mere hyggelig og intim stemning. Paraplyer til ophæng køb stort ind billig her.

Når du køber paraplyer til ophæng kan du frit vælge, om du vil hænge dem ude eller inde, om du ønsker at dække et helt loft eller bare hænge et par stykker i vinduet, det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad der er muligt. Hæng røde paraplyer op til Valentines eller brug grønne paraplyer i stedet for et juletræ – du bestemmer selv, hvordan dine paraplyer skal hænge. Når du bestiller kan du ikke bare bruge dine paraplyer en gang, de kan sagtens bruges igen og igen. Har du på et tidspunkt fået nok, kan du vælge at sælge dem videre til dine kunder, især, hvis du stadig har nogle ubrugte eksemplarer liggende. Ellers kan du vælge at stille dem i døren på en regnvejrsdag, så dine kunder kan komme tørskoede hjem efter et besøg hos dig. Find din favorit

Hos Paraplybutik.dk vil vi gerne hjælpe dig med at invitere eventyret indenfor. Derfor kan du hos os vælge mellem intet mindre end 15 forskellige farver, når du bestiller den klassiske paraply med træhåndtag og velcrolukning. Vi har alt fra den klassiske sorte over lysegrøn til hot pink. Bland farverne som du ønsker (dog minimum 10 i hver farve) eller hold dig til en variant for et mere monokromt og afdæmpet look. Selve paraplyen er fremstillet at vandafvisende polyester med stålskellet og træskaft/håndtag, der har en fin bøjning i bunden. Paraplyen har en diameter på 103 centimeter og vejer 425 gram. Den er udstyret med en mekanisme, der gør, at den slås op automatisk ved et tryk på en knap.

Du kan bestille paraplyer i antallet: 10, 20, 30, 40, 50, 100 og 250 og blande farverne som du ønsker – dog skal der bestilles minimum 10 i hver farve. Ved bestilling af 40 paraplyer kan du således vælge 4 farver og ved købe af 50 kan du vælge 5. Send os en mail, og lad os sammen finde den bedste løsning for jeres projekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *